KADETINJE BODO KLJUB PRVEM PORAZU PREZIMILE NA 1. MESTU

V 12. krogu Lige DU17, ki je bil hkrati tudi zadnji v jesenskem delu sezone, so se naša dekleta pomerila z Radomljankami. Od prve minute dalje smo lahko gledali trdo in enakovredno borbo dveh zelo kakovostnih ekip. V prvem polčasu so si nekaj več priložnosti ustvarile Krimovke, a je vse udarce proti vratom Radomelj zaustavila gostujoča vratarka. Kljub nekaterim lepim priložnostim obeh ekip, sta slednji na odmor odšli brez zadetkov, 0:0.

V drugem polčasu se je tehtnica ob neprimernem pristopu nekaterih Krimovk nekoliko prevesila na stran Radomljank, ki so nekajkrat nevarno zapretile. Krimovke so poizkušale iz hitrih protinapadov, a zadetka žal niso dosegle. V 63. minuti je prišla kazen za popuščanje v fazi obrambe in gostje so ob manjši nezbranosti naših deklet povedle prek Nine Mc Quarrie, 0:1. Kljub še izrazitejši ofenzivi Krima, naša dekleta žal niso uspele prebiti obrambne vrste Radomelj in ostalo je minimalni zmagi gostij.

Po 12. tekmah so Krimovke zabeležile sploh prvi poraz in tako znižale prednost pred ostalimi ekipami, ki sedaj znaša le še 3 točke. Kljub manjšem spodrsljaju, bodo Krimovke več kot zaslužen zimski odmor prezimile na prvem mestu. Upamo, da ga po nadaljevanju sezone uspejo zadržati vse do konca sezone.

Čestitke dekletom za odličen prvi del sezone!

Leave a comment