DU15 samevajo na vrhu lestvice

V 4. in 5. krogu lige DU15 so se Krimovke pomerile z ekipo Renče in pa obetavno ekipo Cerklje.

Gostovanje v Renčah je postreglo z petardo v mreži domačink. Za vodstvo je v 14′ zadela Naja Mihelič Poje. 2′ kasneje se je med strelke vpisala Tinkara Testen, katera je mrežo domačih zatresla še enkrat, in sicer pred koncem prvega polčasa. V drugem polčasu sta svoj delež dodale Katjuša Kern 33′ in prva strelka ekipe Zala Omerza. Ne veseli nas dejstvo da se je tekma igrala z igralko manj, saj se domačinke niso zbrale v polnem številu.

Tekma proti ekipi Žnk Cerklje, se je odigrala v nedeljo na domačem terenu. Ob ne najboljših pogojih za igro, so Krimovke v nepopolni zasedbi, vseeno brez težav odpravile gostujočo ekipo, katera je bila pred tekmo z našimi dekleti še neporažena. Kljub ogromnem številu neizkoriščenih priložnosti, so naša dekleta uspela zatresti mrežo prvih zasledovalk na lestvici, kar 6x.

Strelski pohod, je v 10 min po predložku Katjuše Kern s prekrasnim zadetkom z glavo začela Pia Pirnat. Sedem minut kasneje je prvega od treh zadetkov dosegla Zala Omerza, za rezultat 3-0 ob polčasu pa je poskrbela razigrana Naja Mihelič Poje. V drugi polčas so naše krenile nekoliko rezervirano, tako so si v 32′ privoščile napako v obrambi ter prejele zadetek. Le 2′ kasneje je mrežo gostujoče ekipe zatresla Zala Omerza, katera se je svojega tretjega zadetka veselila v 40′. Končni izid 6 – 1 pa je v 47′ postavila Tara Novak.

Krimovke so sedaj same na vrhu lestvice, po 5. odigranih krogih, so osvojile vseh 15 točk. 11 zadetkov ima na računu Zala Omerza, sledijo ji Katjuša Kern, Tinkara Testen in Pia Pirnat, vsaka z 6 zadetki.

Sledi domača tekma z ekipo Radlje in gostovanje v Mariboru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s