KADETINJE OSTAJAJO NEPORAŽENE

V 8. krogu Lige DU17 so naše dekleta odšla v Ajdovščino in se pomerila z eno izmed boljših ekip v ligi. Krimovke so zopet nastopile v okrnjeni zasedbi. Ob odsotnosti standardnih igralk prve postave: Naje Poje Mihelič, Zare Kramžar in Pie Piranat, so zaigrale z zgolj eno menjavo na klopi. Veseli nas podatek, da se je po daljši odsotnosti na igrišče ponovno vrnila Tinkara Testen.

Naša dekleta so tokrat odigrale eno težjih tekem v sezoni, o čemer priča tudi relativno nizek rezultat, 0:2. Z lepo igro so si Krimovke sicer priigrale kar nekaj priložnosti, a v prvem polčasu zadetkov nismo videli. Še najbližje golu sta bili Korina Lara Janež, ki je v uvodnih minutah zadela vratnico in Nika Hojč, ki je malenkost zamudila na vtekanju na odličen predložek s strani, ko so bila domača vrata prazna.

Ajdovščina : ŽNK Krim RollJet, 0:2

Prve zadetke smo končno dočakali v drugem polčasu. Po nekaj zapravljenih priložnostih, so naša dekleta v 52. minuti končno načela mrežo odlične domače vratarke Jane Ličen. Korina Lara Janež je z desne strani poslala odličen predložek v kazenski prostor, kjer je bila najspretnejša Maša Osojnik, ki je z volejem žogo poslala v desni vratarkin kot. Ob pojenjanju domačih moči so se priložnosti Krimovk vse pogosteje vrstile, a je domača vratarka večino udarcev ubranila. Na drugi gol smo morali počakati do 71. minute, ko je tekmo z udarcem z roba kazenskega prostora, dokončno odločila Tinkara Testen.

Čestitke dekletom za novo zmago in podaljšan niz neporaženosti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s