6. in 7. krog po planu za selekcijo deklet u15

V nedeljo 4.10.2020 je selekcija U15 odigrala domačo tekmo, proti ekipi ŽNK Radlje. Kljub nekaj manjkajočim igralkam, so bile naše deklice prepričljive s 5-0 . Že v 2’ je gostujočo mrežo načela prva strelka lige Zala Omerza💥. V 5’ in v 18’ je dvakrat zadela Katjuša Kern💥, tako je bil izid polčasa 3-0. V drugem polčasu se je drugega zadetka v tej sezoni veselila Neža Trost 💥 za rezultat 4-0. Z zadetkom za 5-0 pa je Katjuša Kern 💥 postavila končni izid tekme 🏆 in kronala svojo fantastično predstavo 💪🏼👏🏼💙.💙ŽNK Krim RollJet – ŽNK Radlje 5-0⚽️Zala Omerza⚽️Neža Trost⚽️⚽️⚽️Katjuša Kern.

Na nedeljski tekmi smo videli tudi dva debija, z odlično predstavo sta se predstavili Naja Vrečič in Iza Kuralt Per.

Edina tekma Krimovk v tem vikendu 11.10.2020 je bila tekma naših deklet U15. Na deževnem gostovanju so s prepričljivih 7-1 odpravile z domačo ekipo Žnk Maribor. 🏆👏🏼Po 7 odigranih krogih dekleta U15 tako brez težav in brez resne konkurence držijo prvo mesto🥇⚽. Zmagale so na prav vsaki tekmi do sedaj: 7/7✔👏🏼 in imajo edine poln izkupiček💪🏼. Danes so se za prepričljivo zmago zadetkov💥⚽ razveselile: 💥 Pia Pirnat💥 Zala Omerza💥 Sara Nuhanovič💥 Tinkara Testen 💥 Pia Pirnat 💥 Taia Doles 💥 Sara Nuhanovič💙

Izpostaviti gre, da je ena najbolj zaslužnih za najboljšo obrambo lige je zagotovo Nika Bazjak, katera opravlja fantastično delo v obrambi. Ob najboljši obrambi lige, imamo tudi najuspešnejši napad – 49 zadetkov v 7. krogih. Najuspešnejše pa so: Zala Omerza, Katjuša Kern, Pia Pirnat in Tinkara Testen !

⚽ Naslednji vikend Krimovke čaka domača tekma proti ekipi Žnk Pomurje Beltinci ⚽️💙

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s