KADETINJE Z NOVO ZMAGO NA +9

V soboto, 17.10.2020 so se v 10. krogu Lige DU17 naša dekleta pomerila z najbližjimi zasledovalkami, ŽNK Radomljami. Krimovke so morale tekmo pričeti v oslabljeni zasedbi, zato je trener vpoklical tudi nekaj mlajših deklet. Trener tokrat ni mogel računati na Rubi Krmelj, Pio Pirnat, Mio Olič in Laro Cedilnik.

Kljub nekoliko oslabljeni zasedbi, so Krimovke kmalu po začetku tekme prevzele pobudo na igrišču in si priigrale nekaj lepih priložnosti. Že v prvih minutah je lažjo poškodbo utrpela Tija Zakrajšek, ki je morala za kratek čas z igrišča. Ravno z igralko manj pa so Krimovke uspele zadeti. Zara Kramžar se je sprehodila med branilkami Radomelj in zadela za 0:1. Kmalu po zadetku se je zvrstilo še nekaj lepih priložnosti. Maša Osojnik in Zara Kramžar sta po prodoru za las zgrešili vrata domačink, Korina Lara Janež pa je s približno 20m od gola stresla prečko. Kljub vsem priložnostim novega zadetka nismo videli.

ŽNK Radomlje : ŽNK Krim RollJet, 0:1

V drugem polčasu se je premoč Krimovk nadaljevala, Radomljanke pa so svoje priložnosti iskale s protinapadi, ki so jih naša dekleta uspešno zaustavljala. Kmalu so Krimovke ponovno igrale z igralko manj, saj je lažjo poškodbo utrpela Tinkara Testen, ki je kasneje morala tudi zapustiti igrišče. V drugem polčasu je Zara Kramžar še enkrat zatresla mrežo domačink, a je sodnik zadetek zaradi igre z roko razveljavil. Naša dekleta žal kljub številnim priložnostim niso uspela potrditi zmage z novim zadetkom, a so kljub vsem zmago varno pripeljala domov, 0:1.

Pohvale in čestitke dekletom za borbeno predstavo in povišanje prednosti pred najbližjimi zasledovalkami. Krimovke na lestvici še vedno držijo 1. mesto, kot edina neporažena ekipa v ligi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s