Nogobrcke (4-7 let)

img_3588

Nogobrcke se selijo v telovadnico.Vadba bo potekala vsako sredo od 18.15 – 19.15, v telovadnici na podružnici OŠ Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20). Lepo vabljene tudi prijateljice, sestrice, sestrične…

V mesecu septembru je vadba potekala na umetni travi na Krimu. Z mesecem oktobrom pa se preselimo v telovadnico, zato boste za stroške telovadnice in trenerje enkrat mesečno odšteli 10€/mesec (prvi obisk brezplačen!).

Dekleta na vadbi potrebujejo svojo športno opremo (superge, hlače, majica, elastika za lase, bidon)…

ALI BOMO IGRALI SAMO NOGOMET? Odgovor je NE. NOGOBRCKE so športne urice z nogometnim pridihom, ki veljajo kot razvedrilo, ohranjanje zdravja in razvoj sposobnosti. Na vadbi bomo skozi elementarne igre razvijali motorične sposobnosti, spoznavali različne športne pripomočke, zadovoljili potrebo po gibanju in hkrati skozi skupinsko igro dali velik poudarek na socializacijo ter tako otroka postopno navajali na življenje v skupnosti.

Vadbo za naše najmlajše bodo izvajali izurjeni športni pedagogi in trenerji, ki so diplomanti Fakultete za šport. Na sami vadbi pa bo vedno prisotno več športnih pedagogov in bomo s tem poizkušali zagotoviti čim večjo homogenost skupin.

Dekleta sprejemamo skozi vso leto, prvič se lahko dekleta na športnih uricah preizkusijo brezplačno!

Za več informacij pišete ali kličete na:
Vesna Kavšek
068-175-275
vesna.kavsek@gmail.com

Se že veselimo srečanja!

img_3034img_3087  img_3089 img_3585